Értesítések

Felhívás

Tisztelt Kollégák!

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a 2003-ban a PPKE BTK Pedagógiai Intézete által alapított Mester és Tanítvány című szakfolyóirat megújulva és egyben hagyományait is megőrizve ismét megjelent 2023-ban.

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának folyóirata a tágan értelmezett pedagógia és a hozzá kapcsolódó pszichológia témakörében kínál publikálási lehetőséget az elmélet, a gyakorlat és a kutatás szakembereinek.

Három rovatba – Látóhatár, Párbeszéd, Visszajelzések – várjuk az elméletorientált, a gyakorlatorientált és az összevetéseket, értékeléseket tartalmazó tanulmányokat.

Kérjük, hogy a szakfolyóiratban Önök által megjelentetni tervezett publikációkat a honlapon keresztül, az itt megadott szerkesztőségi irányelveknek és szerzői útmutatónak megfelelően készítsék elő.

Magyar vagy angol nyelvű publikációkat várunk. Kérjük, hogy az előkészített cikkek absztraktjait legkésőbb 2024. március 9-ig, a kéziratokat pedig 2024. április 12-ig töltsék fel a https://ojs.ppke.hu/mesterestanitvany honlapon. A felmerülő kérdéseikkel keressék Kormos József főszerkesztőt és Horváth Márton Gergely támogatási kapcsolattartót a kormos.jozsef@btk.ppke.hu illetve a horvath.marton.ger­gely@btk.ppke.hu e-mail címen.

Várjuk közlésre szánt kézirataikat, egyúttal köszönjük értékes szerzői közreműködésüket a szakfolyóirat következő számának megjelentetéséhez.

Kormos József
főszerkesztő

2024-02-05