Maria Teresa Angelini - Fábián Zsuzsanna: Olasz–magyar főnévi valenciaszótár - Domokos, György (Verbum – Analecta Neolatina, 2005)
Maria Teresa Angelini - Fábián Zsuzsanna: Olasz–magyar főnévi valenciaszótár [Dizionario italiano-ungherese della valenza dei nomi]. Szeged, Grimm, 2005, 352 pp.