Guarino Veronese latin nyelvtana (Regulae). A cura di Géza Vadász - Gecse, Mária Veronika (Verbum – Analecta Neolatina, 2008)
Guarino Veronese latin nyelvtana (Regulae). A cura di Géza Vadász. Alba Civitas Történeti Alapítvány, Székesfehérvár, 2007, 171 pp.