István Puskás: Távoli világok. Kulturális identitás és idegenség az olasz irodalomban a kora újkortól napjainkig - Balázs, Zsuzsanna (Verbum – Analecta Neolatina, 2015)
István Puskás: Távoli világok. Kulturális identitás és idegenség az olasz irodalomban a kora újkortól napjainkig [Mondi distanti: Identità e alienazione culturali nella letteratura italiana dalla prima età moderna ai tempi nostri]. Debrecen: Printart-Press, 2015, 286 pp.