Péter Kasza, Farkas Gábor Kiss & Dávid Molnár (a cura di): Scientiarum miscellanea: Latin nyelvű tudományos irodalom Magyarországon a 15–18. században - Bajáki, Rita (Verbum – Analecta Neolatina, 2017)
Péter Kasza, Farkas Gábor Kiss & Dávid Molnár (a cura di): Scientiarum miscellanea: Latin nyelvű tudományos irodalom Magyarországon a 15–18. században [Letteratura scientifica di lingua latina in Ungheria nei secoli XV–XVIII] (Convivia Neolatina Hungarica 2). Szeged: Lazi Könyvkiadó, 2017, 249 pp.