Lymbus 2016. Magyarságtudományi forrásközlemények - Molnár, Annamária (Verbum – Analecta Neolatina, 2017)
Lymbus 2016. Magyarságtudományi forrásközlemények [Lymbus 2016. Fonti di ungarologia]. Budapest: Balassi Intézet & MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont, 2016, 448 pp.