Monika Frazer-Imregh: Életmód, asztrológia és mágia a reneszánszban - Halápi, Martina (Verbum – Analecta Neolatina, 2025)
Monika Frazer-Imregh: Életmód, asztrológia és mágia a reneszánszban. Budapest: Károli Gáspár Református Egyetem – L’Harmattan, 2022, 254 pp.