A francia irodalom története. Réd. par Judit Maár - Martonyi, Éva (Verbum – Analecta Neolatina, 2012)
A francia irodalom története [Histoire de la litérature française]. Réd. par Judit Maár, ELTE Eötvös Kiadó, Budapest, 2011, 944 pp.