Zuzana Bohušová & Anita Hut’ková (eds.): Translationswissenschaft und ihre Zusammenhänge 5: Gegenwärtige Translationswissenschaft in der Slowakei - Klimová, Katarína (Verbum – Analecta Neolatina, 2014)
Zuzana Bohušová & Anita Hut’ková (eds.): Translationswissenschaft und ihre Zusammenhänge 5: Gegenwärtige Translationswissenschaft in der Slowakei. The translation studies and its contexts 5: Slovak translation studies today. Translatológia a jej súvislosti 5: Súˇcasná slovenská translatológia. Wien: Praesens Verlag, 2013, 392 pp.