Edit Bors: Az irodalmi nyelv. Francia–magyar kontrasztív szövegstilisztikai tanulmányok - Kéri, Henriett (Verbum – Analecta Neolatina, 2023)
Edit Bors: Az irodalmi nyelv. Francia–magyar kontrasztív szövegstilisztikai tanulmányok [La langue littéraire. Études stylistiques contrastives franco–hongroises]. Budapest: Szent István Társulat az Apostoli Szentszék Könykiadója, 2015, 161 pp.