György Domokos: A jámbor Herkules. Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról (1508–1510) - Kanász, Viktor (Verbum – Analecta Neolatina, 2019)
György Domokos: A jámbor Herkules. Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról (1508–1510) [Ercole, il pio. Le relazioni del governatore del cardinale Ippolito d’Este ad Eger, Ercole Pio (1508–1510)]. Budapest: Balassi Kiadó, 2019, 232 pp.