Monika Frazer-Imregh: Itáliai humanisták - Halápi, Martina (Verbum – Analecta Neolatina, 2025)
Monika Frazer-Imregh: Itáliai humanisták. Budapest: Károli Gáspár Református Egyetem – L’Harmattan, 2025, 344 p.