Anna Hlaváčová: Suzdaľský travelóg. O ceste na koncil do Florencie a späť - Valchárová, Veronika (Verbum – Analecta Neolatina, 2024)
Anna Hlaváčová: Suzdaľský travelóg. O ceste na koncil do Florencie a späť. Bratislava: Post Scriptum, 2023, 160 pp.